Virtas karpis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Virtas karpis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p style="text-align: justify;">1 karpis<br />
100 g sviesto<br />
1 morka<br />
1 svogūnas<br />
Petražolių, saujelė<br />
1 salieras<br />
Juodieji pipirai, truputį<br />
Lauro lapai, truputį<br />
Druska, truputį<br />
Pelerūnas, truputį<br />
4 Bulvės, virtos<br />
Čiobreliai, truputį<br />
1 citrinos griežinėlis<br />
&nbsp;</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">I&scaron;valytas karpis įtrinamas druska, sumai&scaron;yta su maltais prieskoniais, dedamas į puodą nugara į vir&scaron;ų, užpilamas prieskoninių, daržovių &nbsp;nuoviru ir verdamas ant mažos ugnies uždengtame inde, žiūrint, kad nesukristų.</p>
<p style="text-align: justify;">Tiekiamas pa&scaron;ildytame pusdubenyje supjaustytas.</p>
<p style="text-align: justify;">Į žiaunas įspraudžiama petražolės &scaron;akelė ar citrinos griežinėlis. Žuvis pa&scaron;lakstoma i&scaron;tirpintu sviestu, apibarstoma petražolių lapeliais, pakepintomis tarkuotomis morkomis. Tinka su virtomis bulvėmis.</p>
</div>
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital