<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p style="text-align: justify;">1 karpis<br />
100 g sviesto<br />
1 morka<br />
1 svogūnas<br />
Petražolių, saujelė<br />
1 salieras<br />
Juodieji pipirai, truputį<br />
Lauro lapai, truputį<br />
Druska, truputį<br />
Pelerūnas, truputį<br />
4 Bulvės, virtos<br />
Čiobreliai, truputį<br />
1 citrinos griežinėlis<br />
</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Išvalytas karpis įtrinamas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, dedamas į puodą nugara į viršų, užpilamas prieskoninių, daržovių nuoviru ir verdamas ant mažos ugnies uždengtame inde, žiūrint, kad nesukristų.</p>
<p style="text-align: justify;">Tiekiamas pašildytame pusdubenyje supjaustytas.</p>
<p style="text-align: justify;">Į žiaunas įspraudžiama petražolės šakelė ar citrinos griežinėlis. Žuvis pašlakstoma ištirpintu sviestu, apibarstoma petražolių lapeliais, pakepintomis tarkuotomis morkomis. Tinka su virtomis bulvėmis.</p>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)