Virš laužo parūkyta lašiša

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Virš laužo parūkyta lašiša
Virš laužo parūkyta lašiša
Virš laužo parūkyta lašiša
Virš laužo parūkyta lašiša
Virš laužo parūkyta lašiša
Autorius apie receptą: Rūkyta lašiša skandinavišku stiliumi - nereikės nei iešmų, nei grotelių. Paprasčiau nebūna, o ragauti labai skanu. Rūkyta lašiša skandinavišku stiliumi - nereikės nei iešmų, nei grotelių. Paprasčiau nebūna, o ragauti labai skanu. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas lašišos filė (didelės)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Lašišos file įtrinti druska bei pipirais.
2.
File vinimis prikalti prie lentos ir pastatyti šalia degančio laužo.
3.
Kepti apie 30-40 min. Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo to, kaip arti pastatysite lašišą šalia ugnies, kokio dydžio gabaliuką naudosite ir kokia laužo kaitra. Jei kepsite mažesnį ir plonesnį gabaliuką, kepimo laikas bus šiek tiek trumpesnis, reikėtų stebėti, kad nepradėtų smarkiai degti. Jei taip nutiks - patraukite lašišą toliau nuo ugnies.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital