Violetinis desertas

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Violetinis desertas
Violetinis desertas
Violetinis desertas
Autorius apie receptą: Labai gražios spalvos gaunasi. Labai gražios spalvos gaunasi. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų varškės
400 gramų konservuotų ananasų
200 gramų grietinėlės
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
1 stiklinė juodųjų serbentų
4 šaukštai želatinos
1 pakelis želės (kivių )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pasiruošti kivinę želę ir dėti skubiai šaldyti.
2.
Varškę maišytuvu sumaišyti su grietinele, sutirštintu pienu ir mažesnią dalį gautos mases atidėti.
.
3.
Juodus serbentus sumaišyti su puse turimo ananasų kompoto - taip išgaunama violetine spalva. Violetine tyrę sumaišyti su mažesniu kiekiu varškes masės.
4.
I likusią varškę įplakti ananaso gabaliukus, arba galima juos dėti į tortą ir atskirai.
5.
Paruošti želatiną likusiame kompote ir supilti daugiau į baltą masę, mažiau į violetinę.
6.
Sluoksniuoti su kivine žele vis pašaldant. Papuošti
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital