Vintažiniai sausainiai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vintažiniai sausainiai
Vintažiniai sausainiai
Vintažiniai sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
320 gramų miltų
150 gramų sviesto
0.5 stiklinės cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 pakelis ledinukų
1 šaukštelis vanilės
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą su cukrumi išplakti iki vientisos, purios masės. Įdėti kiaušinį ir maltą vanilę ir dar paplakti.
2.
Kitame inde sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir druska. Gautą mišinį supilti į sviesto masę ir viską gerai išsukti virtuvės kombainu arba išminkyti rankomis.
3.
Tešlą dėti į šaldytuvą 30 minučių.
4.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
5.
Iškočioti tešlą iki 7 mm storio, formelėmis išpjaustyti sausainius, dėti juos į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, mažesnėmis formelėmis išpjauti viduriukus.
6.
Į išpjautus sausainių viduriukus dėti sutrupintus (suvyniojus į maistinę plėvelę keli smūgiai virtuviniu plaktuku) arba sveikus ledinukus (šie tinka tam atvejui, kai sausainių skylės didesnės).
7.
Kepti orkaitėje apie 10-12 minučių, kol sausainiai gražiai paruduoja. Karštoje orkaitėje ledinukai išsilydo ir pilnai užpildo skyles sausainiuose. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital