Vilniaus silkė

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Vilniaus silkė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg sūdytos silkės
1 kg svogūnų
30 g džiovintų grybų
100 g pomidorų padažo
1 kornišonas
100 g šprotų
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis pipirų
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Per naktį išmirkytus grybus išvirti. Smulkiai supjaustytus svogūnus apkepinti aliejuje. Grybus, svogūnus ir šprotus permalti mėsmale, išmaišyti su pomidorų padažu, pipirais ir cukrumi, pjaustytu kornišonu. Išmirkytą silkę nuvalyti, supjaustyti gabalėliais, išmaišyti su padažu, sudėti į indą, uždengti ir 2-3 val. palaikyti šaldytuve. Patiekiant puošti citrina, marinuota paprika, petražolėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital