Viktorijos pyragas su maskarponės kremu ir uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Viktorijos pyragas su maskarponės kremu ir uogomis
Autorius apie receptą: Pamačiau šį pyragą visai nesenai per "Beatos virtuvė" laidą ir taip sužavėjo savo skaniu paprastumu, kad iškart nusprendžiau, jog gaminsiu! Ir nenusivyliau, man patiko labai Pamačiau šį pyragą visai nesenai per "Beatos virtuvė" laidą ir taip sužavėjo savo skaniu paprastumu, kad iškart nusprendžiau, jog gaminsiu! Ir nenusivyliau, man patiko labai labai! Uogos yra būtinos šiame pyrage, nes būtent jos ir suteikia tą gaivumą bei skonio įvairumą... Naudojau 20 centimetrų formą. (...daugiau) Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
200 gramų cukraus
200 gramų sviesto
200 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai cukraus pudros
Papuošimui:
šiek tiek aviečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Biskvitui sviestą išplakti su cukrumi iki baltos masės, nuolat plakant įmušti po vieną kiaušinį. Sudėjus visus kiaušinius, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir viską gerai išmaišyti.
2.
Masę supilti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 190 C laipsnių orkaitėje 40 minučių. Iškepus palikti atvėsti.
3.
Kremui į grietinėlę sudėti cukraus pudrą ir plakti, kol masė nebebus skysta. Sudėti maskarponę ir dar kartą gerai išmaišyti.
4.
Biskvitą perpjauti pusiau, užtepti didžiąją dalį kremo, sudėti avietes, uždėti kitą biskvitą, užtepti likusį kremą ir papuošti avietėmis ar gervuogėmis. Pabarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ligita
2017-06-15 15:56
O kaip su kitom uogom? ATSAKYTI
Vilija
2017-06-15 16:52
Gaminau su mėlynėm, tai skonis tobulas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital