Vikingų salotos

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Vikingų salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g rudųjų pupelių
1 ropinis svogūnas
150 g tuno
2 kietai virti kiaušiniai
1 skiltelė česnako
3-4 salotų lapai
3 šaukštai aliejaus iš žuvų konservų
1 šaukštas vyno acto
druska
pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles išbrinkiname šaltame vandenyje ir išverdame. Išvirusias pupeles perplauname šaltu vandeniu ir suberiame į dubenį. Susmulkintą svogūną, česnaką, kiaušinius, tuną sumaišome su pupelėmis ir užpilame padažu. Lėkštę išklojame salotų lapais ir ant jų sudedame salotas. Puošiame žalumynais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital