Vieno puodo kiaulienos ir daržovių troškinys

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vieno puodo kiaulienos ir daržovių troškinys
Autorius apie receptą: Pietums šiandien nusprendžiau gaminti troškinį, truputį panašų į čenakus tik viename puode. Labai mėgstu vieno puodo patiekalus, todėl dažnai juos gaminu. Ką gaminsiu Pietums šiandien nusprendžiau gaminti troškinį, truputį panašų į čenakus tik viename puode. Labai mėgstu vieno puodo patiekalus, todėl dažnai juos gaminu. Ką gaminsiu pietums, jau buvau suplanavusi vakar, todėl mėsą užsimarinavau iš vakaro, taip pat prisilupau bulvių iš ryto, tai praktiškai didžiausias darbas buvo jau padarytas, liko tik sumesti viską į puodą ir pietūs jau paruošti! Viskas. Pavyko tobulai ir pakankamai gausiai, tad nuo puodų aš ryt tikrai ilsėsiuosi. Skanaus! (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
700 gramų kiaulienos mentės
4 vienetai bulvių (apytikriai)
2 vienetai morkų (apytikriai)
2 vienetai svogūnų
3 šaukštai pomidorų padažo
1 šlakelis aliejaus
1 lapelis lauro lapų
pagal poreikį sultinio
pagal skonį prieskonių mėsai
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukai, sudėti į dubenį, berti prieskonius mėsai, česnakų granules, gerai išmaišyti ir uždengus maistine plėvele palikti marinuotis per naktį šaldytuve.
2.
Bulves supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, morkas griežinėliais, svogūnus susmulkinti.
3.
Į puodą pilti šlakelį aliejaus, įkaitinti, suberti svogūnus su morkomis, apkepti.
4.
Į puodą su daržovėmis sudėti mėsą ir troškinti apie 10 - 12 minučių, skysčio papildomai pilti į puodą nereikia, nes jo pakankamai susidaro nuo daržovių ir mėsos.
5.
Į puodą sudėti bulves, supilti sultinį, kad vos apsemtų bulves, tuomet berti druską, prieskonines žoleles, dėti lauro lapelį ir uždengus puodą troškinti 20 minučių. Tuomet įdėti pomidorų padažą ir troškinti apie 10 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital