Vieno kąsnio sumuštiniai su pelėsiniu sūriu ir jautiena

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vieno kąsnio sumuštiniai su pelėsiniu sūriu ir jautiena
Vieno kąsnio sumuštiniai su pelėsiniu sūriu ir jautiena
Vieno kąsnio sumuštiniai su pelėsiniu sūriu ir jautiena
Vieno kąsnio sumuštiniai su pelėsiniu sūriu ir jautiena
Vieno kąsnio sumuštiniai su pelėsiniu sūriu ir jautiena
Vieno kąsnio sumuštiniai su pelėsiniu sūriu ir jautiena
Vieno kąsnio sumuštiniai su pelėsiniu sūriu ir jautiena
Vieno kąsnio sumuštiniai su pelėsiniu sūriu ir jautiena
Vieno kąsnio sumuštiniai su pelėsiniu sūriu ir jautiena
Vieno kąsnio sumuštiniai su pelėsiniu sūriu ir jautiena
Vieno kąsnio sumuštiniai su pelėsiniu sūriu ir jautiena
Vieno kąsnio sumuštiniai su pelėsiniu sūriu ir jautiena
Autorius apie receptą: Jei mėgstate sumuštinius su jautiena - šis kaip tik jums! Be galo sultinga mėsytė suteiks malonaus drėgnumo, tačiau ne per daug, o ir sumuštiniai pavyksta sotūs, tad puikiai tiks Jei mėgstate sumuštinius su jautiena - šis kaip tik jums! Be galo sultinga mėsytė suteiks malonaus drėgnumo, tačiau ne per daug, o ir sumuštiniai pavyksta sotūs, tad puikiai tiks ruošti pietums ar net vakarienei! (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas   jautienos  (,,Feel the beef" marmurinės jautienos)
1 vienetas   pastarnoko
1 sauja   lazdyno riešutų
1 šlakelis   alyvuogių aliejaus
pagal poreikį   duonos  (Agotos 45% sėklų)
pagal skonį   sūrio su melsvuoju pelėsiu
pagal skonį   druskos
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
pagal skonį   rozmarino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nulupame pastarnoką ir supjaustome plonais gabalėliais. Pastarnoku išklojame karšto oro gruzdintuvės dugną, beriame smulkintus lazdyno riešutus. Įpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus ir pagardiname druska bei pipirais. Ant viršaus klojame jautieną, beriame pipirų, pilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir 200 laipsnių temperatūroje kepame 10 minučių.
2.
Duoną supjaustome kvadratėliais ir ant kiekvieno tepame mėlynojo pelėsio sūrį. Ant sūrio dedame jautienos juosteles ir pagardiname pastarnoko traškučiais.
RECEPTO DRAUGAI:     
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital