Vieno indo vakarienė - vištiena su bulvėmis orkaitėje

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Vištiena su bulvėmis orkaitėje
Vištiena su bulvėmis orkaitėje
Vištiena su bulvėmis orkaitėje
Vištiena su bulvėmis orkaitėje
Vištiena su bulvėmis orkaitėje
Vištiena su bulvėmis orkaitėje
Autorius apie receptą: Karštas patiekalas ir garnyras viename - tiks ir šeimos pietums, ir svečius pavaišinti! Geriausia, kad nereikia suktis prie viryklės, visus ingredientus sudedate į indą, dedate Karštas patiekalas ir garnyras viename - tiks ir šeimos pietums, ir svečius pavaišinti! Geriausia, kad nereikia suktis prie viryklės, visus ingredientus sudedate į indą, dedate į įkaitintą orkaitę ir galite ruošti kitas vaišes ar ilsėtis! Vištiena iškepa minkšta ir sultinga viduje, su traškia plutele išrorėje - labai skanu! (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 vienetai vištų blauzdelių (maždaug 1 kilogramo)
200 gramų vynuoginių pomidorų
12 vienetų bulvių (mažesnių)
1 galva česnako
1 pakelis prieskonių vištienai (naudojome KOTANYI česnakinius vištienos)
2 žiupsneliai pipirų (naudojome KOTANYI )
1 žiupsnelis druskos
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bulves kruopščiai nuplauti (neskusti), perpjauti išilgai pusiau. Sudėti į kepimo formos dugną. Pabarstyti pipirais, druska.
2.
Vištienos blauzdeles įtrinti česnakiniais prieskoniais, sudėti ant ar šalia bulvių (priklausomai nuo formos dydžio).
3.
Kepimo indą uždengti dangčiu ir kepti iki 220 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Jeigu neturite indo su dangčiu, uždenkite kepimo folijos lapu ir gerai užspaudykite kraštus.
4.
Po 40 minučių į indą dėti pomidorus, išilgai perpus perpjautą česnako galvą, apšlakstyti aliejumi. Uždengti dangčiu.
5.
Sumažinti kaitrą iki 160 C laipsnių ir kepti dar 30 minučių.
RECEPTO DRAUGAS:
Kotanyi
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital