Viduklės koldūnai su varške

AUTORIUS:
Karolina Marija Grabinskienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Viduklės koldūnai su varške
Viduklės koldūnai su varške
Viduklės koldūnai su varške
Autorius apie receptą: Viduklės koldūnai labai populiarūs, sakoma, kad kai vieną kartą paragauji tradicinių Viduklės koldūnų, jų skonio jau neužmiršti. Jų skiriamasis bruožas yra labai Viduklės koldūnai labai populiarūs, sakoma, kad kai vieną kartą paragauji tradicinių Viduklės koldūnų, jų skonio jau neužmiršti. Jų skiriamasis bruožas yra labai nedidelis dydis ir forma. Viduklė garsėja savo tradiciniais koldūnais, tad siūlau jų pabandyti pasigaminti ir namuose. (...daugiau) Karolina Marija Grabinskienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
300 gramų kvietinių miltų
130 mililitrų vandens (šilto, bet ne karšto)
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
400 gramų varškės 9%
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į miltus pilame vandenį. Įmušame kiaušinį, beriame druskos, viską išmaišome. Kantriai minkome tešlą tol, kol nebelimpa prie rankų. Kai tešla tampa labai elastinga ir nekibi, ji paruošta.
2.
Įdarui varškę sumaišome su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Dar galima įdėti vanilės ar kitų mėgiamų prieskonių.
3.
Tešlą plonai iškočiojame. Ant jos išdėliojame nedidelius įdaro gabalėlius, ant viršaus užlenkiame tešlos kraštą. Išspausdžiame nedidelius apskritimus ir užspaudžiame jiems kraštelius.
4.
Koldūnus dedame į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama iki iškyla į paviršių.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Karolina Marija Grabinskienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital