Veršienos šniceliukai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Veršienos šniceliukai
Veršienos šniceliukai
Veršienos šniceliukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g. maltos veršienos,
1 kiaušinis,
Sauda veršienos prieskonių,
pipirų,
maltų džiūvėsėlių,
aliejaus kepti.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Maltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, prieskoniais ir šaukštu džiūvėsėlių, gerai išminkome. Rankomis formuojame blynelius, jos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėselių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Po to atsargiai, pelio pagalba perkeliam šniceliukus į keptuvę ir apkepam iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital