Veršienos šaltiena su rūgštynių padažu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Veršienos šaltiena su rūgštynių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kg veršienos mėsos ir kaulų
3 morkos
druska
pipirai
lauro lapai (Lauro lapas)
salotų lapai papuošimui
petražolės papuošimui
virtos morkos papuošimui
sauja rūgštynių
1 šaukštas krienų
2 šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš kaulų, mėsos, vandens ir morkų išverdame šaltieną. Mėsą ir morkas sumalame ir kartu su likusiu sultiniu supilame į indelius. Laikome šaltai, kol sustingsta. Lėkštę išklojame salotų lapais, ant jų išverčiame šaltieną. Padažui rūgštynes nuplauname, nusausiname ir sumalame mėsmale. Sumaišome su krienais ir majonezu. Padažą supilame aplink šaltieną. papuošiame virtų morkų gėlytėmis ir petražolių šakelėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital