Veršienos kepsnys

AUTORIUS:
Jorė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Veršienos kepsnys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kg veršienos kumpio
2 šaukšteliai druskos
1 šaukštelis baltųjų pipirų
1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų
100 g minkšto sviesto
1 šaukštas aštriųjų garstyčių
1 šaukštas rudojo cukraus
2 šaukštai konjako
1/4 l baltojo vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą surišti ir įtrinti prieskoniais pagardintu sviestu.
Mėsą dėti į tokį keptuvą ar kitą kepimo indą, kad nuo kepsnio iki sienelių būtų 2-3 cm tarpeliai. Mėsą troškinti uždengtame inde, vartyti kas 15 minučių.
Garstyčias sumaišyti su cukrumi ir konjaku, šiuo mišiniu aptepti mėsą, dėti ją ant grotelių orkaitėje arba įkaitintoje kepimo krosnelėje. Po grotelėmis padėti skardą, kad subėgtų riebalai. Kepti, kol kepsnys apsitrauks gražia plutele.
Į skardą subėgusias kepsnio sultis sumaišyti su tomis, kurios liko keptuve, pagardinti vynu, šiek tiek pakaitinti ir patiekti kaip padažą. Atvėsusį kepsnį supjaustyti plonomis riekelėmis ir tiekti su duona.
AUTORIUS: Jorė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Indre
2010-08-30 14:10
Sauliau, prasyk zmonos :D ATSAKYTI
Saulius
2010-08-27 12:28
ech, kaip norėčiau dabar kepsniuko... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital