Veršienos drebučiai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Veršienos drebučiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg virtos veršienos
1 l veršienos sultinio
1,5 šaukšto želatinos
100 g grietinėlės
druskos
pipirų
3-4 ridikėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną išbrinkiname 1 stiklinėje šalto sultinio, ištirpiname ir sumaišome su visu sultiniu. Virtą veršieną sumalame, įberiame prieskonių, įmaišome grietinėlės, sultinio, išmaišome ir suvynioję į pergamentinį popierių ar polietileną sustingdome veršienos vyniotinį (dešrą). Sušaldytą masę išvyniojame, supjaustome griežinėliais. Ridikėlius supjaustome griežinėliais. Į formą įpilame dalį sultinio. Kai jis sustingsta, sudedame mėsos ir ridikėlių griežinėlius, supilame visą sultinį ir laikome šaldytuve apie 3-4 val. Prieš patiekdami formą palaikome šiltame vandenyje, išverčiame, papuošiame svogūnų laiškais, ridikėliais, marinuotais agurkais. Tinka majonezo padažas.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital