Veršiena Šveicariškai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Veršiena Šveicariškai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g veršienos
300 g raudonikių ir pievagrybių
1 svogūnas
200 g grietinės
4 šaukštai aliejaus
100 ml balto sauso vyno
juodieji pipirai
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais, pasūdykite, papipirinkite. Svogūną ir grybus supjaustykite. Miltus pakepinkite svieste. Veršieną paskrudinkite karštame aliejuje, išgriebkite. Tame pačiame aliejuje pačirškinkite svogūnus su grybais. Po 10 min. supilkit vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberkite mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užvirinkit.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital