Vengriškas troškinys su ryžiais

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Vengriškas troškinys su ryžiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g jautienos sprandinės
1 vnt. KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys
250 g svogūnų
50 g šoninės
2 šaukštai aliejaus arba taukų
1 šaukštas maltų saldžiųjų paprikų
1/4 l mėsos sultinio
1/2 šaukštelio druskos
250 g ilgagrūdžių ryžių
2 saldžiosios paprikos
1 skardinė konservuotų pomidorų (425 ml)
žiuspnelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti 2 cm storio gabaliukais, o svogūnus - kubeliais. Kubeliais supjaustytą šoninę pačirškinti su riebalais.
Suberti svogūnus ir  maišant kepti, kol suminkštės. Sudėti mėsos gabalėlius, suberti papriką ir supilti mėsos ir knorr sultinius. Pasūdyti ir troškinti uždengtame keptuve.
Užvirti 2 l vandens, suberti ryžius ir virti 15 minučių. Nukošti ir nuvarvinti sietelyje.
Paprikas perpjauti į keturias dalis, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti šiaudeliais. Kartu su pomidorais sudėti į keptuvą su mėsa ir patroškinti 5 minutes.
Suberti ryžius, išmaišyti ir pašildyti kartu su mėsa. Pagardinti druska, maltomis paprikomis ir cukrumi.
AUTORIUS: Vaida
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital