Vengriškas guliašas

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vengriškas guliašas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų jautienos
2 vienetai paprikos
2 vienetai svogūnų
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai miltų
3 šaukštai pomidorų pastos
2 šaukšteliai rūkytos paprikos miltelių
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Jautieną supjaustyti nedideliais gabalėliais, apvolioti miltuose.
2.
Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti jautieną, pagardinti malta rūkyta paprika. Užpilti nedideliu kiekiu vandens. Troškinti apie 40 minučių.
3.
Sudėti smulkintus svogūnus, paprikas, pomidorų pastą. Troškinti dar 20 minučių.
4.
Gardinti druska ir troškinti dar 15 minučių.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital