Velykų vyniotinis

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Velykų vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 a. šaukštelio kepimo miltelių
3 kiaušinių
4 v. šaukštų cukrus
200 g miltų
100 ml pieno
20 g sviesto
Įdarui:
300 g varškės
1 saujos džiovintų persikų
1 saujos džiovintų slyvų
4 v. šaukštų cukraus dudros
100 g juodo šokolado
2 v. šaukštų pabarstukų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Išplakti kiaušinius su cukrumi iki purumo. Supilti pieną ir išmaišyti. Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir supilti į kiaušinių masę. Gerai išmaišyti.

Kepimo skardą iškloti popieriumi ir patepti sviestu. Įpilti tešlą ir išlyginti.

Kepti įkaitintoje orkaitėje 10 min. 200 ℃ temperatūroje.

Išimti iš orkaitės ir tolygiai paberti 2 šaukštus cukraus ant kepinio.

Ant stalo patiesti kepimo popierių ir padėti ant jo apverstą iškeptą lakštą. Nuimti kepimo popierių.
Tolygiai patepti įdaru ir greitai suvynioti. Palikti kol atvės.

Įdaras. Gabalėliais supjaustyti džiovintus abrikosus ir slyvas ir sumaišyti su varške 4 šaukštais cukraus pudra.

Ištirpinti šokoladą ir užlieti ant vyniotinio. Užberti pabarstukų.
 

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital