Velykų kiškučiai

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Velykų kiškučiai
Velykų kiškučiai
Velykų kiškučiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai kiaušinių
3 šaukštai obuolių (Džiovinti )
2 vienetai ridikėlių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
3 lapai salotų (plačialapės )
1 žiupsnelis krapų
1 žiupsnelis druskos
12 vienetų gvazdikėlių ( arba pipirai )
1 skiltelė kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Iš vakaro išmirkome vandenyje 3 kupinus valgomus šaukštus džiovintų obuoliukų.
2.
Išverdame kietai 6 kiaušinius.
Atšaldome juos vandenyje ir nulupame.
Perpjauname išilgai.
3.
Išimame kiaušinių trynius.
Trynius, kiaušinio baltymo likučius bei nukoštus obuoliukus sutriname blenderiu arba sumalame mėsmale.
Pridedame alyvuogių aliejaus ir truputį druskos. Gerai išmaišome.
4.
Gauta mase gausiai įdarome kiaušinių puseles.
5.
Ridikėlius gerai nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais.
6.
Lėkštę išklojame salotų lapeliais.
Sudedame įdarytus kiaušinius.
Įpjauname kiekvieno kiaušinio viršutinę dalį ir įsmeigiame po du griežinėlius ridikėlių.
Akytes įsmeigiame iš gvazdikėlių arba pipirų.
Iš kopūsto skiltelės išpjauname ūsiukus ir juos įsmeigiame į „kiškučius“.
7.
Iš likusios įdaro masės šlapiomis rankomis suformuojame mažyčius kiaušinėlius ir sudedame į lėkštę.
Pabarstome krapais.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital