Velykinis pyragas

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Velykinis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g miltų
100 ml pieno
2 kiaušinių
2 v. š. kukurūzų aliejaus
11 g kepimo miltelių
10 g sviesto (indo patepimui)

Viršaus:
2 kiaušinių baltymai (iš trynių, + grietinėlės padaromas vanilinis padažas)
2 šaukštai cukraus pudros
1 šaukštas citrinos sulčių
100 g kepintų žemės riešutų gabaliukų (Arimex)
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaušinius ištrinti su cukrumi iki purumo. Į indą įdėti miltus, juose įmaišyti kepimo miltelius, įpilti pieną, aliejų ir gerai išmaišyti.

Tešlą įpilti į sviestu išteptą indą (geriau keraminį).

Ant viršaus užlipti išplaktus kiaušinių baltymus su citrinų sultimis, įmaišant žemės riešutų gabaliukus.
Kepti apie 45 minutes 170/180 °C temperatūroje, prieš tai įkaitinti orkaitę.

Valgyti su vaniliniu grietinėlės padažu.  

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital