Velykinis paštetas

AUTORIUS:
Velykų bobutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Velykinis paštetas
Velykinis paštetas
Velykinis paštetas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g kiaulės kepenų
150 g virtų šviežių lašinukų
1 šaukštas majonezo
1 žalias vištos kiaušinis
10 virtų putpelės kiaušinių
juodieji pipirai
lauro lapeliai
citrininiai pipirai
druska
1 žiupsnelis rozmarinų
1 žiupsnelis bazilikų
česnako milteliai
1 svogūnas
truputis sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:

Išmirkytas kiaulės kepenis (galima pamaišyti su plaučiais, inkstais), bei gabaliuką lašinių išvirti, bet nepervirti, vandenyje su druska, juodaisiais pipirais ir lapeliais.

Kartu sumalti. Sudėti svieste pakepintą svogūną, žalią kiaušinį, majonezą, druskos, po žiupsnį citrininių pipirų ir česnako miltelių. Labai gerai išmaišyti.

Pusę masės kloti ant folijos, sudėti virtus putpelės kiaušinukus, užkloti likusiu paštetu. Suteikti pailgą formą, suvynioti į foliją ir kepti orkaitėje apie pusvalandį.

Galima valgyti tiek šiltą, tiek šaltą, bet šaltas geriau pjaustosi.

AUTORIUS: Velykų bobutė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Regina
2011-04-27 22:23
Gražiai paserviruota. Ir idėja gera. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital