Velykinis morkų pyragas

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Velykinis morkų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kiaušinių baltymai
1 stiklinė cukraus
0,5 stiklinės obuolienės
1 pakelis vanilinio cukraus
0,25 arbatinio šaukštelio maltų gvazdikėlių
1 malta anyžiaus žvaigždutė
0,5 arbatinio šaukštelio malto muskato
1 valgomas šaukštas cinamono
2 arbatiniai šaukteliai kepimo miltelių
1 stiklinė speltos miltų
1 stiklinė kvietinių miltų
0,5 stiklinės pieno
2 stiklinės stambiai tarkuotų morkų
0,5 stiklinės razinų
200 g smulkintų konservuotų ananasų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Dubenyje iki purumo išplakiau baltymus, plakant subėriau cukrų, vanilinį cukrų, supyliau obuolienę, pieną.

Gvazdikėlius ir anyžiaus žvakgždutę sumaliau kavamale. Subėriau į tešlą kartu su miltais, kepimo milteliais, cinamonu, maltu muskatu ir smulkintais ananasais.

Galiausiai - tarkuotas morkas ir gerai nuplautas razinas.

Masė turi būti tiršta.

Kepiau riebalais pateptoje kepimo skardoje 40 min 175 C laipsnių orkaitėje.

SKANAUS!

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital