Velykinis morkų pyragas

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Velykinis morkų pyragas
Velykinis morkų pyragas
Velykinis morkų pyragas
Velykinis morkų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
4 dideli kiaušiniai
2 puodeliai šviesiai rudo cukraus
1,5 puodelio rapsų aliejaus
2 puodeliai miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo sodos
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
1 šaukštelis druskos
3 puodeliai tarkuotų morkų
1 puodelis auksinių razinų
1 puodelis susmulkintų šviežių (konservuotų) ananasų 
Sūrio kremui:
200 g nesūdyto sviesto
400 g grietinėlės sūrio, minkšto
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto
400 g cukraus podros
Papuošimui :
100 g kokoso drožlių 
spalvoti dražė saldainiai
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaušinius ir cukrų gerai išsukti maišytuvu, tada supilkite rapsų aliejaus ir pastoviai maišykite.

Tada suberti išsijotus miltus, kepimo sodą, cinamoną ir druską kartu. Iš vėl maišykite.

Pabaigoje įdėti morkas, razinas ir ananasus ir gerai išmaišyti.

Padalinkite tešlą į dvi kepimo formas (viena apvali kita keturkampė), iškloti kepimo popieriumi.

Įkaitinkite orkaitę iki 200C Kepkite apie 25-30 minučių. Leiskite atvėsti prieš išimdami iš formos.

Apvalioje formoje keptą dalį dėti į šaldiklį valandai laiko. Jį perpjovus pusiau formuojamas kiškis.

Kol pagrindas aušta pasigaminame kremą. Grietinėlės sūrį ir kambario temeratūros sviestą gerai išmaišyti plaktuvu iki vientisos masės.

Pridėti cukraus ir vanilės ir sukti iki vientisos lygios baltos masės.

Atšalusį kvadratinį pagrindą padalinti pusiau, sutepti kremu ir uždėtį vieną dalį ant kitos. Aptepti kremu.

Ant viršaus dėti sulipdytą perpjautą pusiau apvalią formą. Ją taip pat aptepti kremu. Leisti sustingti apie valandą laiko ir tada puošti kokoso drožlėmis.

AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital