Velykinis mėsos kalnas

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Velykinis mėsos kalnas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas kiaulienos faršo
1 vienetas morkų
4 skiltelės česnako
100 gramų marinuotų pievagrybių
2 vienetai kiaušinių
1 pakelis sluoksniuotos tešlos
4 žiupsneliai prieskonių
3 šaukštai džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į kiaulienos faršą beriame prieskonius, išspaudžiame česnako skilteles, sutarkuojame morką, įmušame kiaušinius, dedame smulkiai pjaustytus marinuotus pievagrybius, beriame džiūvesėlius.
2.
Iš paruošto faršo formuojame kalną.
Kepame orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje, apie valandą.
3.
Iškeptą kalną išimame iš orkaitės, palaukiame kol šiek tiek atauš.
Kvadratais pjaustome bemielę sluoksniotą tešlą ir tais gabaliukais apdedame iškeptą faršą, susmaigstome smaigtukais, kad tešla laikytusi.
Ir vėl pašauname į orkaitę, kepame dar apie 20 min.
Papuošti galimai įvairiomis daržovėmis. Labai sotu ir skanu.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital