Velykinis braunis su šokoladinio kremo lizdeliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Velykinis braunis su šokoladinio kremo lizdeliais
Velykinis braunis su šokoladinio kremo lizdeliais
Velykinis braunis su šokoladinio kremo lizdeliais
Velykinis braunis su šokoladinio kremo lizdeliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Pagrindui:
470 gramų miltinis mišinys angliško stiliaus pyragui „brownie“ (naudojome „City Taste“ )
170 mililitrų vandens
35 mililitrai aliejaus (arba tirpinto sviesto)
Kremui:
200 gramų grietinėlė, 36% riebumo
90 gramų juodojo šokolado
Patiekiant:
pagal skonį šokoladinių kiaušinių
pagal skonį pabarstukų (smulkių, cukrinių spalvotų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pirmiausia pradėkite ruošti šokolado ir grietinėlės kremą: į dubenį suberkite smulkintą šokoladą ir statykite virš puodo su silpnai verdančiu vandeniu (dugnas turi neliesti vandens). Šildykite, kol šokoladas ištirps.
2.
Kitame puode kaitinkite grietinėlę iki užvirimo. Supilkite ant šokolado ir gerai išmaišykite. Palikite atvėsti iki kambario temperatūros ir palaikykite šaldytuve per naktį ar bent 6 valandas.
3.
Iškepkite braunį: suberkite mišinį į dubenį. Supilkite vandenį ir aliejų arba tirpintą sviestą.
4.
Tešlą gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Tešla turėtų būti blynų tešlos konsistencijos (skysta).
5.
Tešlą supilkite į kepimo popieriumi ištiestą stačiakampę, maždaug 23x12 cm dydžio, formą ir dėkite į iki 180 °C temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite vidurinėje lentynoje 35–40 min. arba kol patikrinus pagaliuku, jis neaplips skysta tešla. Kepinys turėtų būti drėgnas ir sunkus, o krašteliai – traškūs, karamelizuoti.
6.
Palikite atvėsti ir supjaustykite vienodo dydžio kvadratėliais.
7.
Baikite ruošti šokoladinį kremą ir dekoruokite braunį: kol braunis vėsta, iš šaldytuvo išimkite šokolado ir grietinėlės mišinį. Plakite jį elektriniu plaktuvu mažiausiu greičiu, kol kremas taps purus ir tirštas.
8.
Sudėkite kremą į konditerinį maišelį su žvaigždės formos antgaliu ir išspauskite „lizdelius“. Į juos pridėkite šokoladinių margučių. Papuoškite cukriniais pabarstukais.
Patarimai:
Pyrago kepino forma: 23x12 cm dydžio
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital