Velykiniai užkandiniai kiaušiniai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Velykiniai užkandiniai kiaušiniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 kiaušinių lukštų
200 - 300 g virtos mėsos (kiaulienos, jautienos)
0,5 skardinės konservuotų žirnelių
1 litras sultinio
2 valgomi šaukštai želatinos
2 virtos morkos
žalumynai papuošimui
šviežiai malti juodieji pipirai
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.

Į kiaušinio lukštus galite supilstyti mėsos gabalėlius paruoštus kaip šaltienai, žuvies ar mėsos gabalėlius (jautiena, kiauliena, veršiena ar paukštiena) su daržovėm užpiltus sultiniu (mano variantas) ar susluoksniuoti vaisinę želė su šviežiom ar šaldytom uogom. Jei gaminsite su vištiena ir vištienos sultiniu, kiaušiniai bus šviesesni nei su jautienos sultiniu.

Kiaušinio lukštus reikia gerai išplauti ir išdžiovinti.

Išsivirti sultinį su daržovėmis ir mėsa. Aš viriau iš kiaulienos bei jautienos.

Mėsą ir morkas supjaustyti nedideliais gabalėliais. Sudėti į kiaušinio lukštus kartu su žirneliais bei krapais.

Į sultinį supilti želatiną, palikti, kad pabrinktų, po to ištirpinti, įberti pipirų ir užpilti paruoštus kiaušinius. Palikti, kad sustingtų.

Kad lengviau nusiluptų lukštas keletai sekundžių kiaušinį įdėkite į karštą vandenį.
P.S. jei įbersite daugiau želatinos kiaušiniai lengviau lupsis ir bus gražesni, bet bus kietesni.

Skanaus!

Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vida
2018-03-23 14:17
Nuostabiai atrodo, būtinai išbandysime šventėms! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital