Velykinė veganų užkandėlė

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Velykinė veganų užkandėlė
Velykinė veganų užkandėlė
Velykinė veganų užkandėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai pomidorų
1 vienetas raudonosios paprikos
200 gramų avižų (pilno grūdo)
1 gūželė iceberg salotų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
2 žiupsneliai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Prieš verdant avižinę košę, kruopas reikia kruopščiai nuplauti kiaurasamtyje po tekančiu vandeniu.
Tada į puodą supilti vandenį, užvirinti.
Pavirti 2 minutes ir suberti avižines kruopas.
Sandariai uždengti ir virti 10 minučių.
Pirmas 4 minutes ugnis turi būti stipri.
Kai košė išvirs, nukelti nuo ugnies ir palikti uždengtą dar 5 minutes.
2.
Pomidorus, papriką, salotas nuplauti.
Pomidorus supjaustyti skiltelėmis.
Paprikai išvalyti sėkleles ir supjaustyti papriką griežinėliais.
Salotos gūželę suplėšyti rankomis.
3.
Viską pasūdyti.
Pridėti aliejaus.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital