Vėjo krepšeliai su įdaru

AUTORIUS:
Viltė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
 Vėjo krepšeliai su įdaru
 Vėjo krepšeliai su įdaru
 Vėjo krepšeliai su įdaru
 Vėjo krepšeliai su įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 ml pieno,
100 g margarino,
1 šaukštas vanilinio cukraus,
Žiupsnelio druskos,
150 g miltų,
5 didelių kiaušinių.
Įdarui:
1 pakelio vanilinio pudingo,
500 ml pieno,
5 šaukštai cukraus.
Glajui:
25 g sviesto.
5 šaukštai saldžios kakavos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą supilti pieną, sudėti margariną, suberti vanilinį cukrų ir druską, viską užvirinti. Supilti visus miltus. Be perstojo maišant, ant didelės ugnies kaitinti tol, kol sulips didelis tešlos gniutulas ir atšoks nuo puodo dugno. Tešlą perdėti į dubenį ir šiek tiek atvėsinti. Tada į ją mediniu šaukštu vienas po kito įsukti kiaušinius. Pirmą kiaušinį visiškai ištrinti tešloje ir tik tada įmušti kitą. Ir taip visus 5 kiaušinius. Tešla turi pasidaryti tąsi ir minkšta. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Skardelę iškloti kepimo popierium. Tešlą dėti į konditerinį švirkštą ir išspausti sausainiukus graikiško riešuto dydžio. Dviejų pirštų atsumu viens nuo kito. Kepti apie 20 min. kol gražiai pagels. Pudingą paruošti taip kaip parašyta ant pakelio turinio ir jį atvėsinti. Glajui sviesta islydyti, supilti kakava ir maišyti kol ištirps. Į vėjo krepšelį konditeriniu švirkstu įšvirkšti pudingo, viršų patepti šokoladiniu glajumi. Skanaus!
AUTORIUS: Viltė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital