Kesadilijos su ant grilio keptomis daržovėmis ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kesadilijos su ant grilio keptomis daržovėmis ir sūriu
Kesadilijos su ant grilio keptomis daržovėmis ir sūriu
Kesadilijos su ant grilio keptomis daržovėmis ir sūriu
Kesadilijos su ant grilio keptomis daržovėmis ir sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai tortilijų (naudojome FAZER STREET FOOD klasikines)
0.5 vieneto cukinijų (apytikriai)
0.5 vieneto raudonosios paprikos (apytikriai)
0.5 vieneto avokadų (apytikriai)
80 gramų mocarela sūrio
6 vienetai pievagrybių
5 šaukštai kietojo sūrio (tarkuoto)
1 griežinėlis citrinų
1 pundelis baziliko
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukiniją ir pievagrybius supjaustykite griežinėliais, papriką – stambiomis juostelėmis ir kepkite ant grilio iš abiejų pusių. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
2.
Keptą papriką supjaustykite kubeliais.
3.
Avokadą sutrinkite, apšlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais.
4.
Tortilijas aptepkite avokadu. Ant pusės tortilijos suberkite pusę kietojo sūrio, sudėkite keptas cukinijas, pievagrybius ir papriką. Apibarstykite smulkintais baziliko lapeliais. Paskirstykite plėšytą mocarelą ir suberkite likusį sūrį. Perlenkite tortilijas perpus ir kepkite iš abiejų pusių grilio keptuvėje, kol kesadilija gražiai apskrus, o sūris ims lydytis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital