Vegetariški tako su graikiniais riešutais ir fetos sūriu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vegetariški tako su graikiniais riešutais ir fetos sūriu
Autorius apie receptą: Vegetariški tako? Žinoma! Pakeiskte maltą mėsą į traškius graikinius riešutus bei pridėkite fetos sūrio, svogūnų bei daržovių - sėkminga vakarienė, garantuota. Vegetariški tako? Žinoma! Pakeiskte maltą mėsą į traškius graikinius riešutus bei pridėkite fetos sūrio, svogūnų bei daržovių - sėkminga vakarienė, garantuota. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų graikinių riešutų
28 gramai taco prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria")
50 mililitrų vandens
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas aliejaus
Patiekiant:
320 gramų tortilijų (naudojome "Santa Maria" vidutinio dydžio)
230 gramų taco padažas (naudojome "Santa Maria")
200 gramų vyšninių pomidorų
1 vienetas avokadų
50 gramų fetos sūrio
1 pundelis salotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Supjaustykite graikinius riešutus bei svogūnus.
2.
Trumpai pakepkite svogūnus aliejuje. Įdėkite graikinius riešutus bei kepkite apie 2 minutes vidutiniame karštyje.
3.
Įberkite tako prieskonių mišinį bei vandenį. Išmaišykite ir leiskite pavirti apie 1 minutę.
4.
Pašildykite tortilijas remiantis nurodytomis instrukcijomis ant pakuotės.
5.
Padalinkite salotas bei graikinius riešutus ant tortilijų. Uždėkite tako padažo, pomidorų, avokadų bei fetos sūrio. Skanaus!
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital