Vegetariški mėsainiai su bolivinių balandų, juodųjų pupelių ir morkų paplotėliais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Autorius apie receptą: Šis vegetariškas mėsainis yra toks geras, kad net užkietėjęs mėsėdis jį suvalgys akimirksniu. „Santa Maria“ BBQ padažas su Chipotle aitriosiomis paprikomis tik dar Šis vegetariškas mėsainis yra toks geras, kad net užkietėjęs mėsėdis jį suvalgys akimirksniu. „Santa Maria“ BBQ padažas su Chipotle aitriosiomis paprikomis tik dar labiau paryškina mėsainio skonį. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai mėsainių bandelių
4 vienetai marinuotos keptos paprikos
1 pundelis salotų
pagal skonį brie sūrio
pagal skonį barbekiu padažo (naudojome "Santa Maria"BBQ Sauce Sweet Chipotle)
Įdarui:
300 gramų konservuotų juodųjų pupelių (apytikriai)
150 mililitrų bolivinių balandų (virtų)
1 vienetas morkų
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas aitriosios paprikos
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis maltos ciberžolės (naudojome "Santa Maria" )
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria" )
pagal skonį pipirų (naudojome "Santa Maria"Tellicherry)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Paruoškite paplotėlius mėsainiams. Sutarkuokite morką, nuo juodųjų pupelių nupilkite skystį. Viską sudėkite į kepimui skirtą indą ir 15 minučių kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje. Atvėsinkite.
2.
Sudėkite virtas bolivines balandas, morkas, pupeles, kiaušinį, skiltelę česnako, aitriąją papriką, ciberžolę, druską ir pipirus į virtuvės kombainą ir smulkinkite tol, kol masė taps kremo konsistencijos. Paruoštą masę sudėkite į dubenį, padalinkite į 4 lygias dalis ir suformuokite paplotėlius. Kepkite keptuvėje įpylę aliejaus, kol paplotėliai iš abiejų pusių gražiai apskrus.
3.
Ruoškite mėsainius. Paskrudinkite mėsainių bandeles. Užtepkite kepsnių padažo, tuomet dėkite salotų, vegetarišką paplotėlį, bri sūrio, keptų marinuotų paprikų, užpilkite dar truputį kepsnių padažo, o ant viršaus uždėkite bandelės viršutinę dalį.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital