Vegetariški kepsneliai

AUTORIUS:
Monika Martuzevičiūte
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Vegetariški kepsneliai
Vegetariški kepsneliai
Vegetariški kepsneliai
Vegetariški kepsneliai
Autorius apie receptą: Tai puiki alternatyva tiems, kurie dėl tam tikrų priežasčių yra atsisakę mėsos patiekalų arba tiesiog nori paįvairinti kasdieninį maisto racioną. Kepsneliai iškepa Tai puiki alternatyva tiems, kurie dėl tam tikrų priežasčių yra atsisakę mėsos patiekalų arba tiesiog nori paįvairinti kasdieninį maisto racioną. Kepsneliai iškepa minkšti, labai skanūs ir kvapnūs. (...daugiau) Monika Martuzevičiūte
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų konservuotų avinžirnių
100 gramų avižinių dribsnių
1 vienetas kiaušinių
50 gramų šaldytų žirnelių
1 pundelis svogūnų laiškų
3 skiltelės česnako
1 šlakelis žaliųjų citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įkaitiname keptuvę ir joje pakepiname svogūnus ir smulkiai pjaustytą česnaką.
2.
Elektriniu smulkintuvu sutriname nusausintus avinžirnius, jei sunkiai malasi, įpilkite šlakelį vandens. Avinžirnių masę sukrėskite į didesnį dubenį, į kurį sudėsitę visus likusius ingredientus ir viską gerai išmaišykite. Dubenį su kepsnelių mase įdėkite į šaldytuvą, kad avižos šiek tiek išbrinktų ir visas mišinys šiek tiek subręstų. Įkaitinkite orkaitę iki 170 C laipsnių.
3.
Kotletukus formuokite kokios tik norite formos. Manieji tradiciškai – apvalūs ir plokšti. Kepkite apie 15 minučių. Stebėkite, svarbu jų neperkepti, nes taps sprangūs ir nuobodūs valgyti.
AUTORIUS: Monika Martuzevičiūte
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis