Vegetariškas dešrainis su sojų dešrele, dižono garstyčiomis ir Coleslaw salotomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vegetariškas dešrainis su sojų dešrele, dižono garstyčiomis ir Coleslaw salotomis
Vegetariškas dešrainis su sojų dešrele, dižono garstyčiomis ir Coleslaw salotomis
Vegetariškas dešrainis su sojų dešrele, dižono garstyčiomis ir Coleslaw salotomis
Vegetariškas dešrainis su sojų dešrele, dižono garstyčiomis ir Coleslaw salotomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai dešrainių bandelių (naudojome FAZER STREET FOOD brioche)
2 vienetai sojos dešrelių (mėsos skonio)
1 sauja raudongūžių kopūstų (pjaustyto šiaudeliais)
1 sauja kopūstų (pjaustyto šiaudeliais)
1 vienetas morkų
1/4 vieneto citrinų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus (ypač tyro)
2 šaukšteliai dižono garstyčių (apytikriai)
3 šaukšteliai pomidorų padažo
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Abiejų rūšių kopūstus sumaišykite su tarkuota morka, druska ir cukrumi. Įspauskite citrinos sulčių, įpilkite alyvuogių aliejaus ir paspauskite, patraiškykite kopūstus rankomis.
2.
Ant grilio apkepkite sojų dešreles, kol gražiai apskrus.
3.
Taip pat pašildykite dešrainių bandeles.
4.
Bandeles ištepkite pomidorų padažu ir garstyčiomis. Įdėkite po šaukštą kopūstų salotų, ant jų sudėkite dešreles ir vėl kopūstų salotas. Jei norite galite dar papildomai pagardinti garstyčiomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital