Vegetariškas cukinijų karis su raudonųjų kopūstų salotomis

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vegetariškas cukinijų karis su raudonųjų kopūstų salotomis
Autorius apie receptą: Gardus vegetariškas cukinijų karis. Vištienos pakeitimas cukinija – gudrus pasirinkimas šiokiadieniais! Pagal šį receptą cukinija verdama su žaliuoju kariu ir kokosų Gardus vegetariškas cukinijų karis. Vištienos pakeitimas cukinija – gudrus pasirinkimas šiokiadieniais! Pagal šį receptą cukinija verdama su žaliuoju kariu ir kokosų pienu. Patiekalas patiekiamas su šviežių raudonųjų kopūstų salotomis, obuoliais ir raudonosiomis pupelėmis. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria")
4 gabalėliai cukinijų
1 vienetas žaliųjų citrinų
3 šaukštai kario pastos (naudojome "Santa Maria")
3 šaukštai sojos padažo (naudojome "Santa Maria")
2 šaukštai kokoso drožlių
3 šaukšteliai sezamų aliejaus
Salotoms:
400 gramų raudongūžių kopūstų
400 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
4 vienetai obuolių (žaliųjų)
1 vienetas žaliųjų citrinų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
3 šaukštai sojos padažo (naudojome "Santa Maria")
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kariui cukiniją išilgai perpjaukite į 4 dalis. Pakepkite sezamų aliejuje maždaug 5 minutes.
2.
Pridėkite kario pastos ir kepkite maždaug 30 sekundžių. Išspauskite žaliąją citriną ir įpilkite sojų padažo. Pavirkite kartu.
3.
Pripilkite kokosų pieno ir virkite, kol cukinija ims minkštėti
4.
Sausoje keptuvėje paskrudinkite kokosų drožles.
5.
Apipilkite cukiniją padažu iš keptuvės ir apibarstykite paskrudintomis kokosų drožlėmis
6.
Salotoms supjaustykite plonai kopūstą ir raudonuosius svogūnus, o obuolius – plonais griežinėliais.
7.
Sumaišykite kopūstus, svogūnus ir obuolius. Nedaug pasūdykite.
8.
Išspauskite ant viršaus žaliųjų citrinų sulčių ir sumaišykite daržoves su sojų padažu ir raudonosiomis pupelėmis.
9.
Užbarstykite skrudintų kokosų drožlių.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital