Vegetariškas brokolių karis

AUTORIUS:
Dominyka
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vegetariškas brokolių karis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Žiemos pietums, kai norisi sušilti, sočiai pavalgyti ir pasimėgauti puikiu vaizdu lėkštėje puikiai tinka brokolių karis. Nesudėtinga paruošti, o taip gardu skanauti. Žiemos pietums, kai norisi sušilti, sočiai pavalgyti ir pasimėgauti puikiu vaizdu lėkštėje puikiai tinka brokolių karis. Nesudėtinga paruošti, o taip gardu skanauti. Dominyka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų kokosų pieno (naudau 18% riebumo)
0.5 vieneto brokolių (vidutinio dydžio)
200 gramų šaldytų žirnelių
200 gramų šparaginių pupelių (tinka šaldytos)
1 vienetas paprikos
1 vienetas morkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas žaliųjų citrinų
1 vienetas aitriosios paprikos (nebūtina)
1 pundelis petražolių
2 skiltelės česnako
1 šlakelis citrinų sulčių
1.5 šaukšto kario pastos
1 šaukštas kokosų aliejaus (ar kitokio)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Brokolį supjaustyti žiedynais, stambesnius perpjauti pusiau. Papriką supjaustyti juostelėmis, aitriąją papriką išilgai perpjauti pusiau ir supjaustyti griežinėliais. Morką nuskusti ir supjaustyti griežinėliais, kai kuriuos galima perpjauti pusiau, kad būtų smulkesni gabaliukai. Svogūną susmulkinti pusžiedžiais, citriną supjaustyti griežinėliais, juos perpjauti pusiau. Petražoles susmulkinti, česnaką smulkiai sukapoti.
2.
Į keptuvę dėti aliejaus, ištirpini, suberti svogūną, dėti kario pastą ir išmaišyti, pakepti apie minutę. Tuomet berti morkas, pakepti apie minutę, berti paprikas, brokolius, česnaką ir maišant pakepti 2 - 3 minutes. Daržovės turėtų truputį suminkštėti, bet likti traškios.
3.
Į keptuvę suberti žirnelius, šparagines pupeles, aitriąją papriką, įspausti citrinų sulčių ir maišant dar pakepti apie minutę. Supilti kokosų pieną, dar pašildyti porą minučių, įberti druskos, pipirų ir permaišyti.
4.
Prieš tiekiant pabarstyti petražolėmis, pagardinti svogūno ir citrinų griežinėliais.
AUTORIUS: Dominyka
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital