Vegetariška RAMEN makaronų sriuba su tofu ir šitaki grybais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Vegetariška RAMEN makaronų sriuba su tofu ir šitaki grybais
Autorius apie receptą: Tai vegetariškos japoniškos RAMEN makaronų sriubos su tofu sūriu ir šitaki grybais, kuriai neįmanoma atsispirti, receptas. Sriuba gaminama su mūsų RAMEN makaronais, kurie yra Tai vegetariškos japoniškos RAMEN makaronų sriubos su tofu sūriu ir šitaki grybais, kuriai neįmanoma atsispirti, receptas. Sriuba gaminama su mūsų RAMEN makaronais, kurie yra sukurti specialiai taip, kad karštoje sriuboje išlaikytų puikią tekstūrą. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų ramen makaronai (naudojome "Santa Maria")
1 litras daržovių sultinio
2 galvos pak choi salotos
150 gramų šitaki grybų
200 gramų tofu
70 gramų špinatų
3 šaukštai sojos padažo (naudojome "Santa Maria")
2 šaukštai imbiero (smulkiai pjaustyto)
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas ryžių acto
2 šaukšteliai nerafinuoto cukraus
2 skiltelės česnako
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį pipirų (naudojome "Santa Maria")
200 gramų sojų pupelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Makaronus išvirkite pagal ant pakuotės esančius nurodymus. Supilkite į koštuvą ir perplaukite šaltu vandeniu.
2.
Užkaiskite daržovių sultinį.
3.
Susmulkinkite česnaką, imbierą ir česnaką suberkite į sultinį. Užvirkite ir sumažinkite kaitrą.
4.
Aliejuje apkepkite šitakius ir sudėkite į sultinį.
5.
Išilgai susmulkinkite Pak Choi salotas ir sudėkite į sultinį.
6.
Mažais kubeliais supjaustykite tofu sūrį.
7.
Makaronus, tofu sūrį, sojų pupeles ir špinatus išskirstykite į 4 dubenėlius.
8.
Dar kartą užvirkite sultinį, sudėkite nerafinuotą cukrų bei supilkite sojų padažą ir ryžių actą.
9.
Karštą sultinį supilkite į paruoštus dubenėlius, o pildami įsitikinkite, kad į kiekvieną dubenėlį pakliūtų reikiamas kiekis šitakių. Skanaus!
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital