Vegetariška RAMEN makaronų sriuba su tofu ir šitaki grybais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vegetariška RAMEN makaronų sriuba su tofu ir šitaki grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis santa maria ramen makaronų
1 litras daržovių sultinio (arba 2 sultinio kubeliai ir 1 l vandens)
2 galvos pak choi salotos
200 gramų šaldytos sojos pupelių
150 gramų šitaki grybų
1 pakelis tofu
70 gramų špinatų
3 šaukštai santa maria tamsaus tamari sojų padažo
2 šaukštai imbiero (smulkiai pjaustyto)
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas santa maria ryžių acto
2 šaukšteliai nerafinuoto cukraus
1 skiltelė česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Makaronus išvirkite pagal ant pakuotės esančius nurodymus. Supilkite į koštuvą ir perplaukite šaltu vandeniu.
2.
Užkaiskite daržovių sultinį.
3.
Susmulkinkite imbierą ir česnaką bei suberkite į sultinį. Užvirkite ir sumažinkite kaitrą.
4.
Aliejuje apkepkite šitakius ir sudėkite į sultinį.
5.
Išilgai susmulkinkite PAK CHOI salotas ir sudėkite į sultinį.
6.
Mažais kubeliais supjaustykite tofu sūrį.
7.
Makaronus, tofu sūrį, sojų pupeles ir špinatus išskirstykite į 4 dubenėlius.
8.
Dar kartą užvirkite sultinį, sudėkite nerafinuotą cukrų bei supilkite sojų padažą ir ryžių actą.
9.
Karštą sultinį supilkite į paruoštus dubenėlius, o pildami įsitikinkite, kad į kiekvieną dubenėlį pakliūtų reikiamas kiekis šitakių. Patiekite su lazdelėmis ir šaukštais.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis