Vegetariški barščiai su pupelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Vegetariški barščiai su pupelėmis
Vegetariški barščiai su pupelėmis
Vegetariški barščiai su pupelėmis
Vegetariški barščiai su pupelėmis
Autorius apie receptą: Tai tradicinės ukrainietiškos burokėlių sriubos, kuri dažniausiai yra verdama su mėsa, vegetariška versija. Sriuba gausi daržovėmis, soti, gardi ir lengvai pagaminama. Ši Tai tradicinės ukrainietiškos burokėlių sriubos, kuri dažniausiai yra verdama su mėsa, vegetariška versija. Sriuba gausi daržovėmis, soti, gardi ir lengvai pagaminama. Ši sriuba tradiciškai patiekiama kartu su grietine ir juoda duona. Rekomenduočiau juodos duonos riekelę paskrudinti aliejuje, pabarstyti druska ir įtrinti česnaku.
Barščiai puikiai tiks pietums ar vakarienei.
(...daugiau) Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų konservuotų pupelių
4 vienetai burokėlių
3 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
3 vienetai bulvių
1/4 vieneto kopūstų
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis cukraus
3 vienetai lauro lapų
3 šaukštai pomidorų pastos
2 litrai vandens
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves supjaustome kubeliais. Burokėlius, svogūną, morkas ir kopūstą stambiai sutarkuojame. 
2.
Į aliejumi išteptą ir įkaitintą keptuvę suberiame svogūnus ir pakepiname 1-2 minutes, kol taps skaidrūs. Į keptuvę sudedame morkas ir pakepame kol suminkštės. Svogūnus ir morkas perdedame į kitą lėkštę.
3.
Į keptuvę įpilame aliejaus, įkaitiname. Supilame burokėlius ir kepame, kol pastarieji suminkštės. Suminkštėjus, sumaišome su pomidorų pasta, cukrumi ir citrinos sultimis Kad burokėliai nesudegtų, galima įpilti vandens ar pupelių sultinio. 
4.
Į puodą įpilame vandens, sudedame bulves, kopūstus . Verdame ant vidutinės ugnies apie 20 minučių. Po 20 minučių sudedame morkas, svogūnus, pupeles. Kopūstams išvirus, supilame burokėlių masę. Išmaišome  ir paverdame dar 5 minutes.Likus kelioms minutėms suberiame lauro lapus, pagardiname pagal skonį druska.
5.
Paragaujame ir pagal skonį dar įdedame druskos/cukraus. Ukrainietiški  barščiai turi turėti švelniai saldžiarūgštį skonį.
6.
Sriubą nukėlus nuo ugnies leidžiame jai dar 20 minučių "pailsėti".
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital