Veganiškos įdarytos bulvės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Veganiškos įdarytos bulvės
Veganiškos įdarytos bulvės
Veganiškos įdarytos bulvės
Veganiškos įdarytos bulvės
Autorius apie receptą: Įdarytos bulvės – patiekalas, nepavaldus sezonams. Vėsesniu metu kepkite bulves namuose, orkaitėje, tuo tarpu karštomis vasaros dienomis čiupkite reikiamus ingredientus ir Įdarytos bulvės – patiekalas, nepavaldus sezonams. Vėsesniu metu kepkite bulves namuose, orkaitėje, tuo tarpu karštomis vasaros dienomis čiupkite reikiamus ingredientus ir vykite į gamtą. Įsukę bulves į foliją, kepkite jas kaitriose žarijose. Iškepę – kad ir kaip pasirinksite tą daryti – įpjaukite jas, pripildykite sviesto, augalinio „Naturli“ sojų faršo, rinkitės mėgstamiausius pagardus. Bulvės skaniausios, kol dar šiltos, tad nedelskite – ragaukite iš karto! (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai bulvių (didesnių)
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
100 gramų sojos faršo (naudojome „Naturli“)
50 gramų juodų pupelių
0.5 vieneto svogūnų
6 šaukšteliai augalinio sviesto (naudojome „Naturli VEGAN BLOCK“)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
2 saujelės mocarela sūrio (augalinio)
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų
Patiekiant:
0.5 vieneto avokadų
6 šaukšteliai augalinės grietinės
1 saujelė konservuotų kukurūzų (saldžiųjų)
1 saujelė vyšninių pomidorų
pagal skonį grūstų juodųjų pipirų
pagal skonį kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 220 ᵒC temperatūros. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2.
Paruoškite bulves. Bulves gerai nuplaukite, odeles švariai nušveiskite, bet neskuskite. Ištrinkite šlakeliu aliejaus, apibarstykite trupučiu druskos. Išdėliokite bulves ant kepimo popieriaus ir kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 40-60 minučių, priklausomai nuo bulvių dydžio. Įpusėjus kepimo laikui, bulves apverskite. Bulvės bus tinkamai iškepusios, kai galėsite lengvai į jas įsmeigti šakutę.
3.
Bulvėms iškepus, jas iš orkaitės išimkite, bet orkaitę palikite toliau kaisti.
4.
Kol bulvės kepa, paruoškite įdarą. Keptuvę įkaitinkite virš vidutinio dydžio ugnies. Įpilkite šaukštą aliejaus. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnakus. Maišydami pakepinkite porą minučių, kol suminkštės.
5.
Suberkite šaldytą „Naturli“ sojų faršą ir pamaišydami kepkite dar apie 10 minučių. Įmaišykite juodąsias pupeles ir dar porą minučių pakaitinkite. Nuimkite nuo ugnies.
6.
Paruoškite įdarytas bulves. Iškepusioms bulvėms leiskite kelias minutes atvėsti. Tuomet padarykite gilias įpjovas skersai ir išilgai.
7.
„Atidarykite“ bulves ir į kiekvienos centrą dėkite po šaukštelį augalinio sviesto, ant viršaus – po dosnų šaukštą paruošto sojų faršo įdaro. Užberkite tarkuoto augalinio mocarelos gaminio.
8.
Grąžinkite bulves į įkaitintą orkaitę ir kepkite dar apie 10 minučių, kol sūris sušils, ims lydytis.
9.
Patiekite. Apkeptas bulves išimkite iš orkaitės. Pagardinkite veganiška grietine, avokado gabalėliais, saldžiais kukurūzais, pomidorų puselėmis, žiupsniu druskos ir pipirų. Papuoškite kalendrų šakelėmis ir patiekite.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital