Veganiški šaltibarščiai be kefyro

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Veganiški šaltibarščiai be kefyro
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Jeigu nevalgote pieno produktų, tikrai neprivalote atsisakyti šaltibarščių, nes kefyrą galima pasigaminti puikiausio saulėgrąžų kefyro, kurio receptą pateiksime Jeigu nevalgote pieno produktų, tikrai neprivalote atsisakyti šaltibarščių, nes kefyrą galima pasigaminti puikiausio saulėgrąžų kefyro, kurio receptą pateiksime žemiau. (...daugiau) Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 stiklinės lukštentų saulėgrąžų
500 gramų marinuoti burokėliai (arba virtų ir citrinos sultimis ar actu parūgštintų)
3 vienetai agurkų
1 pundelis krapų
1 pundelis svogūnų laiškų
2 šaukštai citrinų sulčių
2 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pirmiausia pasigaminsime saulėgrąžų kefyrą. Tam saulėgrąžas gausiai užpilkite vandeniu ir palikite mirkti bent 2-3 valandas (o dar geriau - pernakt). Mirkytas saulėgrąžas nukoškite ir elektriniu trintuvu sutrinkite su česnaku, citrinų sultimis iki vientisos, kremiškos tyrės. Tada praskieskite vandeniu iki norimos konsistencijos.
2.
Dubenyje sumaišykite tarkuotus burokėlius, kubeliais pjaustytus agurkus, smulkintus krapus ir smulkintus svogūnų laiškus. Viską išpilkite saulėgrąžų kefyru ir pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais.
3.
Atšaldykite, o tada skanaukite!
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital