Veganiški mėsainiai su humusu, keptais pievagrybiais, avokadais ir sojų maltiniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Veganiški mėsainiai su humusu, keptais pievagrybiais, avokadais ir sojų maltiniais
Veganiški mėsainiai su humusu, keptais pievagrybiais, avokadais ir sojų maltiniais
Veganiški mėsainiai su humusu, keptais pievagrybiais, avokadais ir sojų maltiniais
Veganiški mėsainiai su humusu, keptais pievagrybiais, avokadais ir sojų maltiniais
Veganiški mėsainiai su humusu, keptais pievagrybiais, avokadais ir sojų maltiniais
Autorius apie receptą: Ar sakė kas nors kada nors, kad mėsainiams būtina mėsa? Nors žodžių žaismas labai smagus, iš tiesų – tikrai nebūtina! Veganiški mėsainiai taip pat labai skanūs, o Ar sakė kas nors kada nors, kad mėsainiams būtina mėsa? Nors žodžių žaismas labai smagus, iš tiesų – tikrai nebūtina! Veganiški mėsainiai taip pat labai skanūs, o „Naturli“ sukūrė produktą, leidžiantį juos pagaminti paprastai kaip dukart du – tai šaldyti sojų maltiniai, kuriuos keptuvėje (ar kepsninėje) paruošite vos per dešimt minučių. Gardus, sultingas ir nuo pirmo iki paskutinio kąsnio augalinis – toks yra šis burgeris, kurį raginame įtraukti į skaniausius vasaros planus. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų pievagrybių
2 vienetai mėsainių bandelių
2 vienetai sojų maltinių (naudojome „Naturli“)
2 vienetai pomidorų
1 vienetas avokadų
1 vienetas agurkų
2 šaukštai humuso
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų
1 pundelis salotų
2 šaukštai padažo (naudojome augalinį „Naturli“ „Créme fresh“)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvę įkaitinkite virš vidutinio dydžio ugnies. Įpilkite šlakelį aliejaus. Suberkite riekelėmis supjaustytus pievagrybius ir pakepinkite, kol suminkštės ir šiek tiek apskrus. Išimkite iš keptuvės, pagardinkite žiupsneliu druskos ir pipirų.
2.
Į tą pačią keptuvę įpilkite dar šlakelį alyvuogių aliejaus. Sudėkite sojų maltinius. Vadovaudamiesi instrukcija ant pakuotės, kepkite juos iš abiejų pusių po maždaug 5 minutes, kol iškeps ir gardžiai apskrus. Išimkite iš keptuvės į lėkštę.
3.
Bandeles trumpai pakepinkite sausoje keptuvėje.
4.
Apatinę bandelių pusę aptepkite humusu, ant jo dėkite kelis šviežių salotų lapus, o ant salotos paskleiskite keptus pievagrybius. Ant viršaus dėkite keptą sojų maltinuką. Avokadą supjaustykite riekelėmis ir paskleiskite jas ant maltinuko. Apšlakstykite šaukštu ar dviem šaukštais „Créme fresh“ padažo. Ant viršaus dėkite porą pomidoro griežinėlių, agurko riekelių. Užvožkite viršutinę bandelės dalį.
5.
Patiekite ir ragaukite iš karto.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital