Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Viršui: | ||
250 gramų | sojos faršo (naudojome „Naturli“) | |
3 šaukštai | padažo (naudojome „Naturli“ „Umami“ su rūkytais svogūnais) | |
1 šlakelis | alyvuogių aliejaus | |
0.5 šaukštelio | česnako (džiovinto) | |
0.5 šaukštelio | kumino | |
1/4 šaukštelio | kajeno pipiro | |
1/4 šaukštelio | druskos | |
1/4 šaukštelio | pipirų | |
Pagrindui: | ||
130 gramų | kukurūzų traškučių (apytikriai) | |
50 gramų | konservuotų juodųjų pupelių (virtų) | |
50 gramų | konservuotų pomidorų (saldžių) | |
50 gramų | veganiškas sūris (tarkuoto, fermentinio) | |
1/4 vieneto | rausvųjų svogūnų (nedidelio) | |
Padažui: | ||
0.5 vieneto | avokadų (gerai sunokusio) | |
1 šaukštas | žaliųjų citrinų sulčių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | grūstų juodųjų pipirų | |
Patiekiant: | ||
pagal poreikį | vyšninių pomidorų | |
pagal poreikį | žaliųjų citrinų (skiltelių) | |
pagal poreikį | prieskoninių žolelių (šviežių kalendrų ar petražolių) | |
pagal poreikį | aitriųjų pipirų (nebūtina) |