Veganiški kukuliukai su makaronais ir brokolių pesto

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Veganiški kukuliukai su makaronais ir brokolių pesto
Veganiški kukuliukai su makaronais ir brokolių pesto
Veganiški kukuliukai su makaronais ir brokolių pesto
Veganiški kukuliukai su makaronais ir brokolių pesto
Autorius apie receptą: Pavasarį lėkštėje galima susikurti bet kokiu oru – tiek už lango saulei ridinėjantis, tiek žiemos pūgoms siaučiant. Šitą mažą skanią apgaulę sukuria žalia spalva, Pavasarį lėkštėje galima susikurti bet kokiu oru – tiek už lango saulei ridinėjantis, tiek žiemos pūgoms siaučiant. Šitą mažą skanią apgaulę sukuria žalia spalva, kurią mintyse siejame su šviežumu, gaivumu ir subalansuotos mitybos pasirinkimais. Būtent toks ir yra šis patiekalas: lengvas, maistingas, neapsunkinantis, o svarbiausia – labai gardus. Tereikės kokybiškų makaronų, „Naturli“ sojų kukuliukų ir naminio brokolių pesto padažo. Pesto labai lengvai paruošite namuose. Padažą, kurio pagrindas yra šviežių bazilikų lapeliai, galite paįvairinti brokoliais (kaip kad siūlome šiame recepte), taip pat – saulėje džiovintais pomidorais, keptomis paprikomis, moliūgais ir dar daugeliu kitų produktų. Augalinės kilmės pesto nuo įprasto skiriasi tuo, jog jam nėra naudojamas kietasis sūris. Tačiau, jei turite ar mėgstate, galite įmaišyti šaukštelį maistinių mielių dribsnių, kuriems būdingas riešutų ir sūrio skonis. Atradus mylimiausią pesto receptą, visada gera mintis jo turėti šaldytuve – tuomet tokiam ar panašiam valgiui pagaminti užtruksite vos dešimtį minučių. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Padažui:
120 gramų brokolių (žiedynais smulkintų)
62 gramai alyvuogių aliejaus
50 gramų kedro riešutų (arba migdolų, graikinių riešutų, saulėgrąžų sėklų)
20 gramų baziliko lapelių
2 skiltelės česnako
2 šaukštai citrinos sulčių
0.5 šaukštelio citrinos žievelės (nutarkuotos)
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio grūstų juodųjų pipirų
Kukuliams:
300 gramų sojos kukuliukai (naudojome „Naturli“ )
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
Patiekiant:
200 gramų makaronų
pagal skonį baziliko lapelių
pagal skonį kedro riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Paruoškite brokolių pesto. Mažus žalius brokolių žiedynėlius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite vieną minutę. Nukoškite ir perliekite šaltu vandeniu.
2.
Į maisto smulkintuvą sudėkite brokolius, baziliko lapelius, kedrines pinijas ir česnako skilteles, supilkite alyvuogių aliejų ir citrinos sultis, suberkite nutarkuota citrinų žieveles, pagardinkite druska ir pipirais. Sutrinkite iki vientisumo.
3.
Paruoštą pesto šaldytuve, sandariame indelyje galite laikyti iki 5-6 dienų.
4.
Iškepkite kukuliukus. Keptuvėje virš vidutinio dydžio ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Suberkite šaldytus sojų kukuliukus ir kepkite, vis paversdami, apie dešimt minučių.
5.
Tuo pat metu išvirkite makaronus. Rinkitės mėgstamiausią rūšį ir virkite pasūdytame vandenyje pagal instrukcijas ant pakuotės.
6.
Patiekite. Išvirtus ir nukoštus makaronus sumaišykite su pesto padažu. Ant viršaus sudėkite sojų kukuliukus. Pagardinkite dar saujele kedrinių pinijų, papuoškite šviežių bazilikų lapeliais. Patiekite nedelsiant.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital