Veganiški kukuliukai su pievagrybių ir špinatų padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Veganiški kukuliukai su pievagrybių ir špinatų padažu
Veganiški kukuliukai su pievagrybių ir špinatų padažu
Veganiški kukuliukai su pievagrybių ir špinatų padažu
Veganiški kukuliukai su pievagrybių ir špinatų padažu
Autorius apie receptą: Šie kukuliukai – tai jaukus, šiltas ir maistingas valgis greitiems pietums ar vakarienei. Kol vienoje keptuvėje kepsite šaldytus sojų kukuliukus, kitoje per tą patį trumpą Šie kukuliukai – tai jaukus, šiltas ir maistingas valgis greitiems pietums ar vakarienei. Kol vienoje keptuvėje kepsite šaldytus sojų kukuliukus, kitoje per tą patį trumpą laiką paruošite aromatingą ir sodraus skonio padažą. Ekologiškas avižų kreminys gaminys padažui suteiks švelnumo, kremiškumo ir malonios tekstūros; augaliniuose patiekaluose jis pilnai pakeičia riebią grietinėlę. Kukuliukai su grybų ir špinatų padažu skanūs ir be papildomų priedų, tačiau gardžiausia juos patiekti su bulvių koše. Norėdami paruošti ją iš augalinių produktų, gardinkite sviesto alternatyva „Vegan Block“ bei augaliniu gėrimu „Do not call me m_lk“. Ragaukite nedelsiant, vos nukėlę nuo kaitlentės, kol kukuliukai ir padažas dar šilti. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Padažui:
250 gramų avižų kremas (naudojome „Naturli“ ekologišką avižų kreminį gaminį)
200 gramų rudųjų pievagrybių
100 gramų špinatų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis džiovintos žolelės
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio grūstų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio paprikos miltelių (saldžiosios)
Kukuliams:
300 gramų sojos kukuliukai (naudojome „Naturli“ )
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruoškite grybų padažą. Keptuvėje virš vidutinio dydžio ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Suberkite mažais kubeliais supjaustytą svogūną ir pakepinkite, vis pamaišydami, kol suminkštės. Suberkite smulkiai kapotas česnako skilteles ir kepinkite dar apie minutę, kol paskleis gardų aromatą.
2.
Į keptuvę suberkite riekelėmis supjaustytus pievagrybius. Kepkite, vis pamaišydami, kol grybai suminkštės. Suberkite špinatų lapelius, išmaišykite ir trumpai pakaitinkite, kol jie sukris.
3.
Pagardinkite druska, pipirais, saldžiosiomis paprikomis ir prieskoninėmis žolelėmis. Supilkite ekologišką avižų kreminį gaminį ir pakaitinkite, kol taps karštas.
4.
Tuo pat metu kitoje keptuvėje iškepkite kukuliukus. Keptuvėje virš vidutinio dydžio ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Suberkite šaldytus sojų kukuliukus ir kepkite, vis paversdami, apie dešimt minučių.
5.
Apkeptus kukuliukus sudėkite į paruoštą padažą, išmaišykite ir pakaitinkite dar 3-4 minutes.
6.
Patiekite su bulvių koše. Ją ruošti galite vien iš augalinės kilmės produktų. Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol bus visai minkštos. Nukoškite, pagardinkite šaukštu augalinės sviesto alternatyvos „Vegan Block“ ir sutrinkite trintuvu. Įpilkite tiek augalinio gėrimo, kad paruoštumėte norimo tirštumo košę, – kuo daugiau augalinio gėrimo įpilsite, tuo skystesnė bus košė.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital