Veganiški kukuliai pomidorų padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Veganiški kukuliai pomidorų padaže
Veganiški kukuliai pomidorų padaže
Veganiški kukuliai pomidorų padaže
Veganiški kukuliai pomidorų padaže
Autorius apie receptą: Kukuliukai – paprastas, jaukus ir komfortiškas namų maistas. Juos paruošite labai greitai, tad toks valgis puikiausiai tiks ne tik ramioms vakarienėms, bet ir pernelyg greitai Kukuliukai – paprastas, jaukus ir komfortiškas namų maistas. Juos paruošite labai greitai, tad toks valgis puikiausiai tiks ne tik ramioms vakarienėms, bet ir pernelyg greitai skubančioms dienoms: keptuvėje apskrudinkite „Naturli“ veganiškus kukuliukus, paruoškite kvapnų pomidorų padažą. Panardinę į jį kukuliukus, pakaitinkite dar minutę kitą, o tuomet – patiekite su makaronais, bulvių koše ar kitu mėgstamu garnyru. Lietingoms dienoms, ramioms vakarienėms. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Pagrindui:
300 gramų sojos kukuliukai (Naudojome „Naturli“ )
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
Padažui:
400 gramų konservuotų pomidorų (smulkintų)
125 mililitrai pomidorų tyrės
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis itališkų žolelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Apkepkite kukuliukus. Keptuvę įkaitinkite virš vidutinės ugnies. Įpilkite šlakelį aliejaus. Suberkite šaldytus sojos kukuliukus ir apkepkite iš visų pusių (iš viso apie 14 min., pagal instrukciją ant pakuotės).
2.
Paruoškite pomidorų padažą. Į tą pačią keptuvę, kurioje apkepėte kukuliukus, įpilkite alyvuogių aliejaus. Suberkite smulkiai pjaustytą svogūną. Pakepinkite porą minučių, kol suminkštės. Suberkite kapotus česnakus ir pakepinkite dar minutę, kol paskleis malonų aromatą.
3.
Supilkite smulkintus konservuotus pomidorus, pomidorų tyrę, pagardinkite šaukšteliu cukraus, prieskoninėmis žolelėmis, druska ir pipirais. Pakaitinkite, kol užvirs, ir pavirkite kelias minutes, kol dalis skysčio nugaruos.
4.
Į keptuvę sudėkite apkeptus kukuliukus, panardindami juos į padažą. Pakaitinkite dar porą minučių.
5.
Patiekite su virtais makaronais, bulvių koše ar kitais mėgstamais priedais.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital