Veganiški kibinai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 17
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Veganiški kibinai
Veganiški kibinai
Veganiški kibinai
Veganiški kibinai
Autorius apie receptą: Šie veganiški kibinai – minkšti, trapūs, su sultingu sojų faršo ir svogūnų įdaru viduje. Juos paruošite greitai ir visai nesudėtingai, vien iš augalinių ingredientų. Šie veganiški kibinai – minkšti, trapūs, su sultingu sojų faršo ir svogūnų įdaru viduje. Juos paruošite greitai ir visai nesudėtingai, vien iš augalinių ingredientų. Receptas universalus, tad šią veganišką tešlą kitąkart galite įdaryti ir keptomis daržovėmis ar kruopų įdaru. Naudingas patarimas: suformuotus kibinus prieš kepdami trumpai palaikykite šaldytuve; tuomet kepimo metu jie geriau laikys savo formą, neprasiskirs. Patiekite kibinus šiltus, su puodeliu sultinio ar arbata. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 17
Tešlai:
370 gramų kvietinių miltų
200 gramų augalinio sviesto (naudojome „Naturli VEGAN BLOCK“)
190 gramų grietinės (augalinės)
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
400 gramų sojos faršo (naudojome „Naturli“)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų
Viršui:
3 šaukštai sojų pieno (arba avižų ar kito)
1 saujelė sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Paruoškite tešlą. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, druską ir cukrų. Suberkite kubeliais supjaustytą šaltą „Naturli VEGAN BLOCK“ ir pirštais trinkite, kol susidarys lipnūs trupiniai.
2.
Sudėkite augalinę grietinės alternatyvą ir išminkykite minkštą, šiek tiek lipnią tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir 30-60 min. palaikykite šaldytuve.
3.
Kol tešla vėsta, paruoškite įdarą. Keptuvę įkaitinkite virš vidutinės ugnies. Įpilkite alyvuogių aliejaus. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir vis pamaišydami kepinkite, kol suminkštės. Suberkite labai smulkiai kapotas česnako skilteles ir pakepinkite apie minutę, kol paskleis malonų aromatą.
4.
Sudėkite sojų faršą. Kepkite, vis pamaišydami, apie 10 minučių. Nuimkite nuo ugnies ir atidėkite į šalį.
5.
Suformuokite. Tešlą padalinkite į maždaug 45 g svorio gabalėlius (gausite apie 17 tešlos gabalėlių). Kiekvieną iš gabalėlių dėkite ant miltais pabarstyto stalviršio ir iškočiokite apskritimą. Į jo centrą dėkite apie du šaukštus įdaro. Perlenkite, kraštus kruopščiai užspauskite ir užsukite.
6.
Suformuotus kibinus palaikykite šaldytuve apie 15-20 minučių.
7.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25-30 minučių.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Andrius
2023-01-16 01:49
O kur recepto pabaiga ? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital