Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
300 gramų | sojos faršas (naudojau „Naturli“ formuojamą) | |
1 vienetas | svogūnų | |
3 skiltelės | česnako | |
1 pundelis | petražolių | |
0.5 šaukštelio | malto kumino | |
0.5 šaukštelio | rūkytos paprikos miltelių | |
0.5 šaukštelio | malto cinamono | |
1/4 šaukštelio | maltos kalendros | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
pagal poreikį | alyvuogių aliejaus | |
Patiekiant: | ||
1 pundelis | petražolių | |
pagal poreikį | daržovių (agurkų, pomidorų, rausvųjų svogūnų) | |
pagal skonį | citrinų (arba žaliosios citrinos) | |
Padažui: | ||
250 mililitrų | migdolų gėrimo (naudojome „Naturli“ fermentuoto migdolų produktą „Natural“) | |
1 vienetas | agurkų (trumpavaisio) | |
1 pundelis | krapų | |
1 šaukštas | citrinų sulčių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |