Veganiški apelsininiai lietiniai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Veganiški apelsininiai lietiniai
Veganiški apelsininiai lietiniai
Veganiški apelsininiai lietiniai
Veganiški apelsininiai lietiniai
Autorius apie receptą: Veganiški tobuli lietiniai. Prie jų dar dariau karamelizuotų apelsinų padažą. Dar puikiai tiktų šokoladinis padažas, nes apelsinai nuostabiai su juo dera. Veganiški tobuli lietiniai. Prie jų dar dariau karamelizuotų apelsinų padažą. Dar puikiai tiktų šokoladinis padažas, nes apelsinai nuostabiai su juo dera. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
130 gramų gazuotas mineralinis vanduo
120 gramų apelsinų sulčių (šviežiai spaustų)
120 gramų viso grūdo kvietinių miltų
40 gramų kvietinių miltų
3 šaukštai kukurūzų krakmolo
30 gramų klevų sirupo
0.5 šaukštelio malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus sumaišome su krakmolu, druska ir cinamonu.
2.
Apelsinų sultis sumaišome su mineraliniu vandeniu ir klevų sirupu. Beriame miltų mišinį ir užmaišome tešlą. Paliekame 5 min. Konsistencija turi būti vos vos tirštesnė nei lietiniams. Ją galite koreguoti miltais, mineraliniu ar sultimis.
3.
Įkaitiname keptuvę su lašeliu aliejaus. Į įkaitintą keptuvę liejame samtelį tešlos, tolygiai paskirstome. Kai apkeps viena pusė, apverčiame ir kepame kitą pusę. Taip iškepame visus blynus.
4.
Padažui supjausčiau nuluptus apelsinus (be visokių odelių), įbėriau cukraus ir patroškinau.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital