Veganiškas "varškės" tortas be cukraus

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Veganiškas "varškės" tortas be cukraus
Veganiškas "varškės" tortas be cukraus
Veganiškas "varškės" tortas be cukraus
Veganiškas "varškės" tortas be cukraus
Autorius apie receptą: Šis tortas sveikas ir skanus! Labai greitas paruošimas ir galima juo mėgautis iki 3 mėnesių, jei laikysite šaldymo kameroje. Tiesiog ištraukti iš šaldymo kameros 2 valandas Šis tortas sveikas ir skanus! Labai greitas paruošimas ir galima juo mėgautis iki 3 mėnesių, jei laikysite šaldymo kameroje. Tiesiog ištraukti iš šaldymo kameros 2 valandas prieš valgant. Recepto šaltinis: avantgardevegan. (...daugiau) Monika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
Pagrindui:
260 gramų datulių
120 gramų maltų migdolų
2 šaukštai kokosų aliejaus (šalto spaudimo)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Įdarui:
380 gramų anakardžių riešutų (išmirkytų vandenyje)
150 gramų kokosų aliejaus (skysto)
0.5 stiklinės migdolų pieno
1 vienetas citrinų
6 šaukštai klevų sirupo
2 šaukštai kakavos
1 šaukštas riešutų sviesto
2 šaukšteliai vanilės ekstrakto
Glajui:
3 šaukštai klevų sirupo
3 šaukštai kokosų aliejaus
1 šaukštas kakavos
Papuošimui:
pagal poreikį uogų (jūsų pasirinktų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pagrindui sudėkite į trintuvą datules, maltus migdolus, kokosų aliejų, vanilės ekstraktą ir trinkite tol, kol masė pradeda sukibti kartu. Gautą masę sudėkite į 20 cm ar 16 cm skersmens formą, išklotą kepimo popieriumi ir stiklinės dugnu išlyginkite. Palikite šaldymo kameroje, kol pagaminsite kitą sluoksnį.
2.
Šokoladiniam sluoksniui sutrinkite trintuvu 190 g mirkytų anakardžių riešutų, 75 g kokosų aliejaus, 0.25 stiklinės migdolų pieno, 3 šaukštus klevų sirupo, 1 šaukštelį vanilės ekstrakto, pusės citrinos sultis ir 2 šaukštus kakavos miltelių. Viską kartu sutrinti, kol masė pasidaro skysta ir nelieka gabalėlių. Supilkite ant pagrindo ir vėl dėkite į šaldymo kamerą.
3.
Riešutų sviesto sluoksniui sutrinkite trintuvu 190 g mirkytų anakardžių riešutų, 75 g kokosų aliejaus, 0.25 stiklinės migdolų pieno, 3 šaukštus klevų sirupo, 1 šaukštelį vanilės ekstrakto, pusės citrinos sultis, 1 šaukštą riešutų sviesto. Viską sutrinti, kol nelieka gabalėlių.
4.
Tada palaukite, kol šokoladinis sluoksnis truputį sustings ir supilkite riešutų sviesto sluoksnį. Palikite sustingti šaldymo kameroje geriausia per naktį.
5.
Glajui ištirpinti kakavą su kokosų aliejumi, klevų sirupu. Apipilkite glajumi ir papuoškite uogomis.
AUTORIUS: Monika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital