Veganiškas tinginys

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Veganiškas tinginys
Veganiškas tinginys
Veganiškas tinginys
Veganiškas tinginys
Autorius apie receptą: Šis veganiškas tinginys – greitai ir paprastai paruošiamas saldėsis. Tai, kad jis šiek tiek kitoks nei tradicinis ir slepia vieną kitą slaptą ingredientą, išduos tik Šis veganiškas tinginys – greitai ir paprastai paruošiamas saldėsis. Tai, kad jis šiek tiek kitoks nei tradicinis ir slepia vieną kitą slaptą ingredientą, išduos tik švelnus kokosų poskonis – jis suteikia desertui išskirtinumo, švelnumo. Tinginys intensyviai šokoladinis, tad idealiai tiks popietės pasilepinimui prie puodelio kavos. Pagal šias proporcijas paruoštas tinginys bus tvirtas, tačiau supjaustytus gabalėlius vis tiek geriausia laikyti šaldytuve, o išimti tik prieš patiekiant. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
330 gramų sausainių (veganiškų, kvadratinių, naudojome „Gaidelio“ klasikinius)
200 gramų juodojo šokolado (veganiško)
200 gramų kokosų pieno (riebaus)
100 gramų lazdyno riešutų (kepintų, be odelių)
100 gramų augalinio sviesto (naudojome „Naturli VEGAN BLOCK“)
2 šaukštai klevų sirupo
1 šaukštas kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sulaužykite gabalėliais ir suberkite į dubenį. Ten pat suberkite kepintus lazdynų riešutus.
2.
Į puodą sudėkite gabalėliais sulaužytą juodąjį šokoladą ir veganišką „Naturli“ sviesto alternatyvą. Kaitinkite virš lėtos ugnies maišydami, kol produktai ištirps ir gausite vientisos tekstūros masę.
3.
Nuimkite nuo ugnies, įmaišykite kokosų pieną, klevų sirupą ir kakavą.
4.
Paruoštą šokoladinę masę supilkite į dubenį su sausainiais ir riešutais. Išmaišykite, kad neliktų sausų sausainių gabalėlių.
5.
Kepimo formą (25×11 cm dydžio) išklokite maistine plėvele, folija ar kepimo popieriumi. Sukrėskite paruoštą masę, paspauskite, kad neliktų oro tarpų.
6.
Dėkite į šaldytuvą ir palaikykite per naktį, kol pilnai sustings. Pjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir ragaukite.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital